Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی اولین کنفرانس ملی دو روزه فناوری های صنعتی در مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اراک کار خود را آغاز کرد.

حمیدرضا رضایی آشتیانی ۱۲ آبانماه ۱۴۰۰ در آئین اغاز بکار کنفرانس با بیان اینکه تعامل و تبادل اطلاعات با حضور اساتید، صنعتگران و دانشجویان از اهداف برگزاری چنین کنفرانسی است، اظهار کرد: کنفرانس ها و همایش های ملی و بین المللی مهمترین محل ها برای تبادل مباحث علمی و تحقیقاتی هستند و در کنار همه معایب مجازی بودن چنین کنفرانسی هایی، استفاده از اساتید مختلف در جای جای دنیا از مزایای کنفرانس های مجازی به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: استان مرکزی استانی صنعتی و معدنی است که در اسناد بالادستی از جمله سند آمایش سرزمینی به عنوان قطب ملی و فراملی در بحث صنعت، معدن و خدمات فنی و مهندسی محسوب شده و نقش ویژه ای در رویکرد تربیت نیروهای متخصص در حوزه فنی و مهندسی در منطقه دیده شده است.

رضایی آشتیانی با بیان اینکه امروز جهان دانشگاه های نسل چهارم را تجربه می کند، گفت: دانشگاه صنعتی اراک سعی دارد در افق ۲۰ ساله خود ۱۰ دانشکده تخصصی و حدود ۸ مرکز پژوهشی برای رفع نیازهای فناورانه ایجاد کند چراکه اقتصاد دانش بنیان می تواند راهکاری برای توسعه و رشد اقتصادی باشد.

وی با اشاره به ظرفیت دانشجویی دانشگاه صنعتی، گفت: می توان با همکاری اساتید و صنعتگران، این ظرفیت خوب را شناسایی کرد تا در مسیر نیاز کشور در حوزه صنعت و معدن استفاده شوند و امیدواریم این کنفرانس ها به قرار گرفتن نیاز صنایع در اولویت کاری اساتید بینجامند. البته صنعتگران برجسته استان نیز می توانند تعاملی با دانشگاه و اساتید و دانشجویان برای رفع چالش های خود داشته باشند و امیدواریم که دبیرخانه ای دائمی برای همایش ترتیب دهیم تا هر ساله شاهد برگزاری این کنفرانس ملی باشیم.

به گزارش ایسنا، در این آیین دبیر اجرایی کنفرانس گفت: ارتباط عمیق تر بین صنعت و دانشگاه در واقع یک دغدغه است، استان مرکزی دارای پتانسیل بالایی در حوزه صنعتی است و کشکولی از صنایع مختلف را در خود جای داده است.

ابوالفضل حاجی زاده با بیان اینکه هر روز با پیشرفت علم روبرو هستیم و جدایی صنعت و علم و دانشگاه در واقع امکان ناپذیر است، افزود: این کنفرانس به منظور تعامل و انتقال آخرین یافته های علمی در حوزه صنعت برگزار می شود و افزایش یک درصد راندمان سیستم های صنعتی و استفاده از روش های جدید می تواند تاثیرات شگرفی را در جامعه به همراه داشته باشد.

وی افزود: شورای سیاست گذاری کنفرانس با حضور ۱۸ دستگاه اجرایی و ارگان و صنعت در گام اول و از شهریورماه تشکیل شد و به جهت افزایش کیفیت مقالات ارسالی به کنفرانس از ۲۶ عضو هیات علمی از ۱۲ دانشگاه معتبر کشور به عنوان داور دعوت شد.

حاجی زاده با بیان اینکه در فرصت تعیین شده برای ارسال مقالات، ۶۱ مقاله به کنفرانس ارسال شد و در نهایت ۵۵ مقاله برای ارائه در کنفرانس پذیرفته شد، گفت: مقالات از دانشگاه هایی چون دانشگاه علم و صنعت، خواجه نصیر، تربیت مدرس، صنعتی اصفهان، تبریز، محقق اردبیلی، نوشیروانی بابل، صنعتی سهند، شهید بهشتی تهران، دانشگاه شهید رجایی، گلستان، سمنان، مازندران، دامغان، زاهدان، بیرجند، واحدهای مختلف دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد، دانشگاه صنعتی اراک و شرکت گاز و شرکت ماشین سازی اراک به دبیرخانه کنفرانس رسیده است.

وی تصریح کرد: دغدغه اول کنفرانس ارتباط صنعت با دانشگاه بود که در این راستا محورهای هشت گانه اعم از انرژی، صنایع فلزی، نفت و گاز و پتروشیمی، هوا و فضا، صنایع معدنی بیومکانیک، حمل و نقل و صنایع غذایی و کشاورزی تعیین شد که در این بین ۲۳ مقاله در حوزه انرژی، ۱۵ مقاله در حوزه صنایع فلزی، ۶ مقاله در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی، ۵ مقاله در حوزه هوا و فضا، ۴ مقاله در حوزه حمل و نقل، سه مقاله در حوزه صنایع معدنی، دو مقاله در حوزه بیومکانیک، یک مقاله در حوزه صنایع کشاورزی پذیرفته شد و با توجه به زمان محدود کنفرانس طی امروز و فردا، ۳۵ مقاله برتر در کنفرانس به شکل شفاهی ارائه می شود.

به گزارش ایسنا، در این کنفرانس پنل هایی با عناوین مختلف برگزار می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه صنعت كنفرانس اراك دانشگاه صنعتی مقاله در حوزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۸۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی طاهری ظهر چهارشنبه در آئین آغاز به کار بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه زنجان برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های امروز کشور، ناترازی در حوزه انرژی است، افزود: برای برون‌رفت از این موضوع باید سرعت سرمایه‌گذاری‌ها را با سرعت پیشرفت صنعت منطبق کنیم.

وی با بیان اینکه امروز نیاز مبرم به مدیریت انرژی داریم که اجرای قانون مانع‌زدایی از صنعت برق می‌تواند مسیر رسیدن به این مهم را هموارتر کند، اظهار کرد: معتقدیم با توجه به وجود منابع ارزشمند در حوزه بهینه‌سازی، مسؤولان و متولیان امر باید از این منابع به خوبی استفاده کنند.

رئیس انجمن مهندسان برق و الکترونیک کشور نیز در ادامه این کنفرانس با بیان اینکه برگزاری چنین کنفرانس‌هایی باعث شده است تا خروجی این رویداد علمی را در صنعت نیز شاهد باشیم، عنوان کرد: این کنفرانس تا به امروز به همت دانشگاهیان و فعالان حوزه صنعت برگزار شده و نتایج ارزشمندی را به دنبال داشته است.

حسین عسکریان ابیانه با اشاره به اینکه انجمن مهندسان برق و الکترونیک کشور با ۳۱۰۰ عضو در اواسط دهه هفتاد تشکیل شد، خاطرنشان کرد: با توجه به نتایج ارزشمندی که برگزاری این کنفرانس بین‌المللی داشته است، امیدواریم روند برگزاری آن به همت بدنه دانشگاهی و حوزه صنعت تداوم داشته باشد.

زنجان قطب برق و الکترونیک کشور است

پیام جوادی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان نیز از زنجان به عنوان قطب برق و الکترونیک کشور یاد کرد و گفت: در این کنفرانس مقاله به صورت حضوری طی ۱۵ نشست ارائه و چهار میزگرد تخصصی نیز به صورت پرسش و پاسخ با حضور مسئولان نشست‌ها با موضوعات انرژی‌های تجدید پذیر، اثر خودروهای الکتریکی در شبکه‌های توزیع، مدیریت ریسک سیستم‌های شبکه‌های توزیع و مدیریت مصرف هوشمند برگزار می‌شود.

گفتنی است، بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع برق به میزبانی شرکت توزیع برق زنجان در دانشگاه زنجان در حال برگزاری است و بیش از ۱۰۰۰ نفر از سراسر کشور از بخش دولتی صنعت برق، بخش خصوصی و دانشگاهی طی سه روز برگزاری این کنفرانس حضور خواهند داشت.

کد خبر 6094185

دیگر خبرها

  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • آغاز بکار دفتر استاندارد و استانداردسازی در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز بکار مدرسه ملی روایت در سمنان
  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • آغاز به کار کنگره همکاری‌های دولت ،دانشگاه و صنعت در قم
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • بیست و هفتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر