Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایی آشتیانی رئیس دانشگاه صنعتی اراک در حاشیه نشست خبری بدر گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، با بیان اینکه پیشرفت‌های علمی دانشگاه صنعتی اراک ملی است گفت: طبق آخرین بررسی‌ها دانشگاه صنعتی اراک در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور رتبه نخست علمی را دارد.

رضایی افزود: از نظر قرارداد‌های پژوهشی هم در جایگاه هفتم کشور قرار داریم که البته این موفقیت‌ها با کمترین امکانات رقم خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه سرانه ارائه مقاله در دانشگاه صنعتی اراک سال گذشته به ۳ و یک دهم رسید و پیش بینی امسال بالای ۵ درصد است و۱۴ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه فعال است و دارای قرارداد‌های صنعتی و معدنی ملی هستند.

رئیس دانشگاه صنعتی اراک بیان کرد: همچنین ۲ میلیارد تومان ارزش قرارداد‌های صنعتی دانشگاه با صنایع و معادن استان و کشور در سال گذشته بود که امسال به بیش ۸ میلیارد رسیده و تا پایان سال به ۱۲ میلیارد تومان می‌رسد.

او ادامه داد: با حضور علمی دانشگاه صنعتی اراک ۱۰۰ معدن بزرگ استان شناسایی شد که می‌توانند فعال باشند.

رضایی با اشاره به صنعتی و معدنی بودن استان مرکزی اظهار کرد: حمایت از این دانشگاه از سویی برای توسعه امکانات دانشگاه و از سوی دیگر رفع نیاز‌های صنعتی و معدنی استان مورد تاکید قرار داد.

او توسعه مراکز تحقیقاتی مورد تقاضا و با مشارکت صنایع را راهکاری برای توسعه علمی این دانشگاه اعلام کرد و ادامه داد: ۱۶ مرکز تحقیقاتی در صنایع استان مرکزی با مشارکت این دانشگاه ایجاد شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی اراک وجود بیش از ۳ هزار واحد صنعتی و معادن بزرگ ناشناخته کشور در استان مرکزی را از دلایل مهم لزوم توسعه دانشگاه صنعتی اراک دانست.

او تصریح کرد: دانشگاه صنعتی اراک تنها دانشگاه غرب کشور است که دارای ۳ دانشکده تخصصی است و امسال ۳ کنفرانس ملی برگزار می‌کند.

در این نشست از پوستر سه کنفرانس ملی دانشگاه صنعتی اراک رونمایی شد.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی اراک استان مرکزی دانشگاه صنعتی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۸۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم

به گزارش قدس آنلاین، بابک احمدی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویت‌های همکاری‌های بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای آفریقایی در سال‌های اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان می‌دهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.

معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.

احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیت‌های یکدیگر است.

رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاری‌های صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاری‌های دو جانبه برسند.

در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندی‌های صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.

وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاری‌های جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.

نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان