Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه صنعتی اراک و شرکت برق منطقه‌ای باختر با هدف ارتباط بیشتر این دانشگاه با مراکز R&D و ارتباط صنعت و دانشگاه تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای باختر با ریاست دانشگاه صنعتی اراک در جهت گسترش همفکری و همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و صنعتی در تالار نشست‌های قائم مقام فراهانی تفاهم نامه‌ای به امضا رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرهاد شبیهی مدیر عامل برق منطقه‌ای باختر در معیت تیم همراه ضمن حضور در دانشگاه و بازدید از تنها آزمایشگاه برق فشار قوی استان مستقر در دانشگاه صنعتی اراک، همکاری‌های متقابل دانشگاه و برق منطقه‌ای را بررسی و با امضای تفاهم نامه‌ای سطوح همکاری را تبیین کردند.

در این نشست آشتیانی ریاست دانشگاه با تاکید بر ارتباط بیشتر مراکز R&D و توسعه آن‌ها و نیز نقش موثر دانشگاه در این حوزه، با بیان این موضوع که دانشگاه می‌تواند نقش بالنده‌ای در این گونه همکاری‌ها بازی نماید بر لزوم هم افزایی تنها دانشگاه صنعتی استان با برق منطقه‌ای باختر تاکید نمودند.   وی اضافه کرد: هدف از امضای این تفاهم نامه، ارتقا و افزایش همکاری میان صنعت و دانشگاه در سال مزین به جهش تولید و بهره مندی از پتانسیل‌های دانشگاهی است.

آشتیانی بابیان اینکه شرکت‌های پیشرو در صنعت برق همکاری گسترده‌ای با دانشگاه‌ها دارند، افزود: این ارتباط رشد و بالندگی صنعت برق را به همراه خواهد داشت.

وی گفت: امیدواریم با اجرای این تفاهم نامه موجبات افزایش رضایت مندی و بهبود نسبی در ارائه خدمات به مردم شریف استان فراهم شود.

وی همکاری در فعال سازی و راه اندازی اتاق فکر صنعت برق در استان با هدف شناسایی نیازمندی‌های تحقیقاتی شرکت، پیاده سازی و استقرار مدیریت تکنولوژی، همکاری در تدوین و تالیف اسناد و مدارک علمی و تبادل آنها، همکاری متقابل در زمینه انتشار کتب و مجله تخصصی علمی و پژوهشی در رشته‌های مختلف و همکاری مشترک در انجام و هدایت طرح‌های پژوهشی و پروژه‌های تحقیقاتی را از جمله محور‌های این تفاهم نامه دانست.

شبیهی جهت تسهیل در پیاده سازی بنده‌های تفاهم نامه با ابلاغ حکم همکاری به دکتر شمشادی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه، ایشان را به عنوان نماینده مشترک دانشگاه با برق باختر معرفی کرد.

در پایان این نشست مدیرعامل برق منطقه‌ای باختر از تنها آزمایشگاه فشارقوی استان در دانشگاه صنعتی اراک و محصولات دانش بنیان حوزه فشار قوی بازدید کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تفاهم نامه همکاری دانشگاه صنعتی اراک شرکت برق منطقه ای باختر دانشگاه صنعتی اراک برق منطقه ای باختر تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۹۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی روحانی‌نژاد معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری گفت: این پروژه به عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال اجرا است و همه مجوز‌های لازم با توجه به سند‌های بالا دستی گرفته شده و مجلس شورای اسلامی هم چند مصوبه در این زمینه داشته است.

روحانی‌نژاد افزود: از ابتدای دولت سیزدهم انجام کار‌های مقدماتی در این زمینه آغاز شده و اپراتور‌هایی که علاقه‌مند به مشارکت در اجرای این طرح بودند، آمادگی خود را اعلام کرده و مجوز اجرای پروژه در شهر‌های مختلف را دریافت کردند.

به گفته وی براساس قانون بودجه امسال شهرداری‌ها پس از دریافت درخواست اپراتور مورد نظر بایستی ظرف ۱۵ روز برای صدور مجوز حفاری در معابر شهری اقدام کنند.

روحانی نژاد همچنین تصریح کرد: در هر شهری که مجوز برای حفاری صادر شود، اپراتور متعهد باید پوشش فیبر نوری را برای تمامی جمعیت شهر فراهم نماید و نمی‌تواند فقط به نقاط برخوردار شهر تمرکز کند.

معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این زمینه عقب ماندگی در مقایسه با کشور‌های منطقه داریم، باید با همکاری همه دستگاه‌های مربوط زمینه تسریع در انجام آن در شهر‌های کشور فراهم شود.

روحانی نژاد افزود علیرغم شروع با تاخیر این پروژه ملی در استان خراسان جنوبی ولیکن در صورت همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداری‌ها و باتوجه به توان اپراتور‌های منتخب برای استان، این امکان وجود دارد که مراسم اتمام پوشش برای کل استان خیلی زودتر از استان‌های دیگر برگزار شود.

محمد جواد قتاعت، استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۳۵۳ روستای بالای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پر سرعت بهره‌مند شدند.

وی افزود: سعی ما در استان این است تا علاوه بر مرکز استان در سایر شهرستان‌ها هم این طرح سریع‌تر اجرایی شود و مردم از آن بهره‌مند شوند.

مصطفی بهی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی نیز گفت: براساس این تفاهم‌نامه شبکه فیبر نوری به طول بیش از ۱۰۰ کیلومتر شامل خیابان‌های اصلی، فرعی و کوچه‌ها اجرا و بستر اتصال ۶۵ هزار پورت برای استفاده مشترکین خانگی و تجاری در بیرجند فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای فیبر نوری پیش نیاز هر شهر هوشمند است، گفت: این طرح امکان استفاده شهروندان از اینترنت پرسرعت خانگی و فناوری‌های نوین، ارتقای کیفیت عملکرد و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه منابع را فراهم می‌کند و ارزش سرمایه گذاری این طرح در بیرجند، حدود هزار میلیارد ریال است.

مهدی بهترین، شهردار بیرجند نیز در این مراسم تاکید کرد: تمام توان خود را در راستای ارایه خدمات ارتباطی مطلوب به شهروندان بکار گرفته ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌ نامه ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در تالش امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند