Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان گروه مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اراک موفق به طراحی و تولید پروتز کمک حرکتی زانو، ویژه معلولان شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان گروه مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اراک موفق به طراحی و تولید پروتز کمک حرکتی زانو، ویژه معلولان شدند.

همچنین پژوهشگران این دانشگاه مدل تکمیلی پروتز پای مصنوعی غیرفعال را برای ساخت با پرینت سه بعدی را طراحی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این دو پروژه در دانشگاه صنعتی اراک با همکاری بنیاد خیریه رعد مهربانی صورت گرفته و مراحل صنعتی شدن آن‌ها در حال انجام است.

این پروژه ها، علاوه بر رفع نیاز جامعه معلولان، می‌تواند زمینه اشتغال برای بخشی از مددجویان را نیز فراهم کند.

گفتنی است، پروتز کمک حرکتی زانو ویژه معلولان در درس دینامیک ماشین گروه مکانیک این دانشگاه طراحی و نمونه سازی شده که در حوزه پاسخگویی به نیاز جامعه توانسته است با فعالیت‌های انسان دوستانه گامی موثر در کم کردن دغدغه‌های اجتماعی مددجویان استان بردارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی اراک پژوهش دانشگاهی پروتز حرکتی دانشگاه صنعتی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیلان قطب صنایع غذایی در کشور

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه افتتاح یک شرکت غذایی اظهار کرد: نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید امروز به بهره برداری رسید.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه این استان در تولید و فرآوری صنایع غذایی در سطح کشور سرآمد است، افزود: استان گیلان را می توان به عنوان یکی از قطب های صنایع غذایی کشور نام برد.

وی با اشاره به افتتاحیه امروز و سرمایه گذاری ۳۲۰ میلیارد ریالی ادامه داد:: این واحد صنعتی در فاز اول تولید انواع آبمیوه توانسته است زمینه اشتغال مستقیم افزون بر ۲۰ نفر از جوانان گیلانی را فراهم آورد.

مدیرکل صمت گیلان ضمن تحسین سرمایه گذاری انجام شده توسط بخش خصوصی تصریح کرد: این سرمایه گذاری نشان از مشارکت مردم در راستای تحقق شعار سال و عمل به فرمان مقام معظم رهبری می باشد که کاملاً مورد حمایت است.

کد خبر 6093396

دیگر خبرها

  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • تجلیل از کارگران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • شکلات های مخصوص المپیک تولید شد + نحوه تولید | ویدئو
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر