Web Analytics Made Easy - Statcounter

این تفاهم نامه در راستای گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی، بین اداره کل محیط زیست استان مرکزی و دانشگاه صنعتی اراک امضا شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی در این خصوص به ایرنا گفت: مراکز آموزش عالی در تحقق برنامه‌های زیست محیطی نقش موثری دارد و باید از این بخش در راستای حفاظت بیشتر از محیط زیست و حل چالش‌های این حوزه بهره برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«رضا میرزایی» افزود: مراکز علمی و دانشگاه‌ها همواره در مسیر حفاظت از محیط زیست و پرداختن به این مقوله مهم چه در بخش‌های پژوهشی چه در حوزه فرهنگ‌سازی پیشگام بوده‌اند و راهکارهای علمی ارایه شده توسط محققان و اساتید دانشگاه‌ها قابل بررسی و راهگشاست.
وی بیان کرد: هدف از انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه صنعتی اراک، ایجاد و توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی با بهره‌گیری از امکانات و تجهیزات اختصاصی هریک از طرفین در راستای حفاظت و صیانت از محیط زیست است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: را ه اندازی مرکز تحقیقات مشترک، همکاری در برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه خدمات مشاوره، به‌کارگیری دانشجویان در قالب برنامه‌های کارآموزی و کارورزی، همکاری در زمینه تحقیق و توسعه، انتقال فناوری، تجاری‌سازی و راه اندازی شرکت دانش بنیان در زمینه رفع آلایندگی محیط زیستی، همکاری در تدوین طرح‌های ارزیابی محیط زیستی معادن و همکاری در راه اندازی آزمایشگاه معتمد و مرجع در زمینه محیط زیست از جمله محورهای همکاری این تفاهم‌نامه است.

استان مرکزی یکی از مناطق برخوردار طبیعی در امتداد زاگرس است که انواع مناطق زیستگاهی تالابی، کویر، کوهستانی، دشت و غیره را در خود دارد و بر اساس آخرین مطالعات انجام شده تاکنون ۳۶۳ گونه جانوری شامل ۵۳ گونه پستاندار، ۲۰۵ گونه پرنده، ۵۴ گونه خزنده، ۲۰ گونه دوزیست، ۱۷گونه آبزی و یک‌هزار و ۳۳۶ گونه گیاهی در آن شناسایی شده است.
۱۲ و ۲۵ صدم درصد از مساحت استان مرکزی در قالب ۱۱ منطقه تحت مدیریت زیست محیطی به ثبت رسیده که این مناطق از بهترین زیستگاه‌ها و پناهگاه‌های حیات وحش کشور محسوب می‌شوند.
مناطق تحت حمایت استان مرکزی شامل ۲ منطقه حفاظت شده ۷۰ قله اراک و الوند خمین، ۲ پناهگاه حیات وحش راسوند شازند و جاسب دلیجان، مناطق شکار ممنوع بازرجان تفرش، کلاهه آشتیان، چال خاتون شازند، پلنگاب خنداب، خرقان زرندیه و تالاب میقان و اثر طبیعی ملی غار نخجیر است.
منطقه حفاظت شده ۷۰ قله اراک دارای حدود ۹۷ هزار هکتار وسعت و الوند خمین هشت هزار و ۶۰۰ هکتار است.
استان مرکزی خاستگاه سوم کشور در حوزه تنوع زیستی است.

دانشگاه صنعتی اراک با یک هزار و ۵۰۰ دانشجو و ۶۶ هیأت علمی در قالب چهار دانشکده مهندسی مکانیک، مهندسی برق، علوم زمین و علوم پایه فعالیت می‌کند.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست امضای تفاهمنامه اراک استان مرکزی دانشگاه اراک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست امضای تفاهمنامه اراک استان مرکزی دانشگاه اراک سازمان حفاظت محیط زیست امضای تفاهمنامه اراک استان مرکزی دانشگاه اراک محیط زیست استان مرکزی دانشگاه صنعتی اراک محیط زیست تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۸۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، اسلام جاودان خرد، افزود: صندوق ملی محیط زیست به عنوان یک موسسه عمومی غیردولتی وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حفظ و تنوع زیستی و جلوگیری از آلودگی و تخریب محیط زیست کشور فعالیت می‌کند و تسهیلات با بهره کم به طرح‌های حافظ محیط زیست پرداخت می‌کند که متاسفانه تاکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد از این ظرفیت ملی استفاده نشده است.

وی ادامه داد: متاسفانه صنایع، شهرداری ها، شرکت‌های شهرک‌های صنعتی و حتی بخش خصوصی و غیردولتی از این فرصت برای ارائه طرح‌های محیط زیستی و بهرمندی از دریافت تسهیلات حمایتی این صندوق استفاده‌ نکرده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: بخش عمده منابع مالی این صندوق در چارچوب اساسنامه و در قالب اعطای تسهیلات با نرخ ترجیحی برای رفع آلودگی‌های محیط زیست و طرح‌هایی که منجر به حفظ محیط زیست شوند، مصرف می‌شود.

جادودان خرد بیان کرد: این صندوق آمادگی دارد از طرح‌های حافظ محیط زیست در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، طرح‌های کاهش دهنده آلودگی هوا، آب و خاک، نیروگاه‌های تولید انرژیِ پاک بخصوص طرح‌های مدیریت پسماند شهرداری‌ها تسهیلات پرداخت کند.

وی بیان کرد: واحد‌های صنعتی، معدنی، شهرداری ها، ادارات جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، شرکت‌های صنعتی و فرمانداران می‌توانند نسبت به معرفی طرح‌های حائز اهمیت در راستای حفاظت از محیط زیست به ریاست این صندوق یا به اداره کل حفاظت محیط زیست استان برای راهنمایی‌های لازم مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی
  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند