Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعلی آقازاده روز چهارشنبه در نشست معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه صنعتی اراک افزود: دانشگاه صنعتی اراک افتخار بزرگی برای صنعت استان است اما  از ظرفیت این مجموعه علمی به نحو مطلوب استفاده نشده است.

وی اظهار داشت: این دانشگاه کادر علمی قوی، امکانات  و ظرفیت پژوهشی مطلوبی دارد و لازم است دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی با حمایت از این مجموعه علمی از این ظرفیت‌ها استفاده بهینه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقازاده با بیان اینکه دانشگاه صنعتی اراک نیازمند  مجتمع تحقیقاتی و صنعتی برای توسعه ابعاد علمی و پژوهشی است،افزود: ساخت خوابگاه، مسجد و در سردر ورودی از جمله نیازهای دانشگاه صنعتی اراک است که معاونت عمرانی استانداری به این مهم رسیدگی خواهد کرد و از ردیف بودجه استانی به دانشگاه کمک خواهد شد.

استاندار مرکزی گفت: توسعه بخش تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اراک در حوزه معاونت سیاسی استانداری است که به سرعت پیگیر امور خواهد شد.

آقازاده  افزود: مسکن مناسب برای استادان این مجموعه علمی، ضروری است و می توان از ظرفیت طرح اقدام ملی مسکن برای خانه دار شدن اساتید استفاده کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز گفت: در گذشته ردیف ملی برای توسعه دانشگاه وجود داشت اما اکنون امکان کمک استانی نیست و ردیفی در پیوست قانونی برای ساخت و ساز وجود ندارد.

مهدی زندیه‌وکیلی افزود: باید از ظرفیت دانشگاه های مجاور دانشگاه صنعتی مثل دانشگاه آزاد و خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی در صورت امکان استفاده شود.

وی اظهار داشت: کاهش شمار دانشجویان موجب برخی محدودیت ها برای توسعه فضاهای آموزشی شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی گفت: دانشگاه صنعتی اراک باید همپای صنعت استان باشد و  طرحی که این دانشگاه دارد می‌تواند نجات دهنده این مرکز علمی باشد.

رقیه یادگاری افزود: دانشگاه صنعتی اراک می‌تواند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی «مادر صنعتی» استان شود و علم و صنعت را درکنار هم برای استان  رقم بزند.

وی اظهار داشت: زمین برای توسعه دانشگاه صنعتی اراک در نظر گرفته شده اما به خاطر کمیسیون ۲۳ عملیاتی نشده است.

۸۰ درصد دانشجویان دانشگاه صنعتی اراک جذب بازار کار می شوند

رئیس دانشگاه صنعتی اراک نیز گفت: کسب دانش به همراه مهارت موجب شده تا ۸۰ درصد دانشجویان این مرکز دانشگاهی جذب کار شوند.

حمیدرضا آشتیانی افزود: علم مهمترین عامل رشد اقتصادی است و تولید علم در مراکز علمی و دانشگاهی محقق می شود بنابراین با حمایت از دانشگاه صنعتی، اقتصاد پایدار ایجاد می‌شود.

وی اظهار داشت: دانشگاه‌ها در کنار پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان می‌توانند در توسعه پایدار نقش اثر گذاری داشته باشند و ورودی پارک‌های علم و فناوری خروجی دانش آموختگان دانشگاهی هستند.

استاندار مرکزی از بخش‌های مختلف و شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه صنعتی اراک شامل طراحی و ساخت اولین درخت خورشیدی، طراحی و ساخت خودروی خورشیدی، طراحی و ساخت دستگاه کاهنده مصرف آب، طراحی و ساخت دستگاه چهار منظوره خورشیدی به عنوان دستاوردهای دانشگاه صنعتی اراک بازدید کرد و پنج دفتر تحقیقاتی و پژوهشی این دانشگاه را رونمایی کرد.

دانشگاه صنعتی اراک با یک هزار و ۵۰۰ دانشجو و ۱۷۰ هیأت علمی در قالب چهار دانشکده مهندسی مکانیک، مهندسی برق، علوم زمین و علوم پایه فعالیت می‌کند.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری استانداری مرکزی سیدعلی آقازاده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری استانداری مرکزی وزارت علوم تحقیقات و فناوری استانداری مرکزی دانشگاه صنعتی اراک طراحی و ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۰۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رحمتی در بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ گفت: یکی از ابتکارات وزارت کشور طی امسال برگزاری نمایشگاه معرفی زنجیره ارزش است که همه استان‌ها بتوانند ظرفیت هایشان را در معرض دید عموم قرار دهند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: آذربایجان شرقی یکی از استان‌های صنعتی کشور و در بسیاری از موارد دارای رتبه اول است.

وی ادامه داد: آذربایجان شرقی با هشت میلیارد تن بیشترین ذخیره معدنی کشور را دارد.

رحمتی افزود: یکی از زنجیره‌های ارزش راهبردی برای آذربایجان شرقی زنجیره ارزش صنایع معدنی است که در تولید کنسانتره و مس کاتدی در حال انجام طرح‌های عملیاتی هستیم.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه به صنعت فرش اشاره کرد و گفت: در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ زنجیره کامل تولید فرش و صنایع دستی استان را به نمایش گذاشته ایم و در کنار آن زنجیره صنعت چرم، کیف و کفش نیز ارائه شده است.

رحمتی ادامه داد: در آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در صنایع غذایی به ویژه شیرینی و شکلات وجود دارد و صادرات این محصولات نشان دهنده جایگاه این زنجیره ارزش است و اتفاق خوبی در این نمایشگاه برای شناسایی سرمایه گذاران در طول این زنجیره ارزش افتاده است.

وی به توانمندی‌های بالای استان در حوزه گردشگری نیز اشاره کرد و افزود: آذربایجان شرقی در کنار صنایع ظرفیت‌های گردشگری چشمگیری هم دارد.

وی تشریح کرد: آذربایجان شرقی ظرفیت‌های بالایی در گردشگری تاریخی و طبیعی دارد که می‌تواند برای سرمایه گذاران خارجی و داخلی دارای جذابیت باشد و این ظرفیت‌ها در نمایشگاه اکسپو به سرمایه گذاران عرضه شده است.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است و در این راستا تفاهنامه‌ای در حضور وزیر محترم کشور مابین استان آذربایجان شرقی و کشور سوریه در سه محور اساسی به امضا رسید.

رحمتی گفت: آذربایجان شرقی در حوزه تولید لوازم یدکی و قطعات خودرو دارای افتخارات ملی و بین المللی است و بر اساس تفاهمنامه امضا شده با سوریه مقرر شد توجه ویژه‌ای به این موضوع شود تا بتوانیم سرمایه گذاری‌های مشترکی در این عرصه داشته باشیم.

وی ادامه داد: صنایع غذایی و صادرات آن از آذربایجان شرقی به کشور سوریه از دیگر محور‌های مهم این تفاهم نامه بود.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: برگزاری چنین نمایشگاه هایی فرصت استثنایی برای معرفی ظرفیت‌های کشور برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی علاقمند به سرمایه گذاری در کشورمان فراهم می‌کند تا بتوانند با این استعداد‌ها آشنا شوند.

رحمتی بیان کرد: امیدواریم با حمایت و پشتیبانی‌های دولت به ویژه وزارت کشور و استانداران شاهد رشد و تحول در همه استان‌ها باشیم.

رحمتی تاکید کرد: مهمترین وجه تمایز نمایشگاه اکسپو با سایر نمایشگاه ها تمرکز بر زنجیره‌های ارزش است که می‌تواند بهره وری را در صنایع ما بالا ببرد.

در سومین روز از نمایشگاه ایران اکسپو تفاهمنامه همکاری اقتصادی و تجاری در سه محور مهم مابین آذربایجان شرقی و سوریه با حضور وزیر کشور و استاندار آذربایجان شرقی به امضا رسید.

همچنین مراسم افتتاح واحد تولیدی انواع کفش ورزشی با سرمایه گذاری ۵ میلیون و ۵۴۲ هزار و ۵۰۰ یورویی برگزار شد.

 قرارداد همکاری با سرمایه گذار کشور ترکیه برای تولید جک تریلی دیگر تفاهمنامه‌ای بود که با حضور استاندار آذربایجان شرقی به امضا رسید.

دیگر خبرها

  • شوراها کمک کنند ظرفیت مردمی پای کار بیاید
  • از ظرفیت شوراها برای پیشرفت چهارمحال و بختیاری استفاده شود
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است