Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی فعالیت معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری و پارک علم و فن آوری را موازی یکدیگر دانست.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی فعالیت معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری و پارک علم و فن آوری را موازی یکدیگر دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موازی کاری حاصل خوبی ندارد و همانطور که شاهدیم این دو جایگاه اقدام قابل قبولی در عرصه علمی کشور را در کارنامه خود ندارند.

محمدحسن آصفری در بازدید از دانشگاه صنعتی اراک با بیان اینکه، این دانشگاه در رابطه با اقتصاد دانش بنیان گام های موثری برداشته است، گفت: این موضوع باتوجه به صنعتی بودن استان مرکزی بسیار حائز اهمیت است، دور زدن تحریم ها، افزایش تولید در بخش های مختلف، تحقق اقتصاد مقاومتی و در مجموع استقلال و خودکفایی با اقتصاد دانش بنیان محقق می شود.

وی با بیان اینکه کشورهای موفق امروز به اقتصاد دانش بنیان پرداخته اند و این مهم در موفقیت این کشورها دخیل بوده است، افزود: یکی از پایگاه های ارزشمند در کشور در بخش اقتصاد دانش بنیان دانشگاه صنعتی اراک است  و این دانشگاه باوجود فضا و امکانات محدود گام های خوبی را در این عرصه برداشته است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در مجلس دوره نهم دو بار وزیر علوم را برای پاسخ به سوال در خصوص دانشگاه صنعتی اراک به مجلس فراخوانده گفت: در زمان مجلس وقت جدول جذب دانشجو که به پیوست دانشگاه تهران بود با پیگیری های صورت گرفته برای هر دانشگاه به صورت مجزا در نظر گرفته شد و با همچنین با پیگیری های انجام شده ردیف اعتباری برای دانشگاه صنعتی اراک تعریف شد.

آصفری وضعیت علمی کشور را بیمار توصیف کرد و افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پارک علم و فن آوری موازی یکدیگر فعالیت دارند و متاسفانه گام موثر و قابل توجهی در این عرصه برداشته نشده است.

وی ادامه داد: در بخش پذیرش دانشجو عرضه و تقاضا مشخص نیست و این سردرگمی در بخش هایی مانند کشاورزی هم دیده می شود و نیاز سنجی دقیق برای هدایت درست کشاورزان وجود ندارد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بخش صنایع نیز وضعیت همینگونه است و به صنعتگر و تولیدکننده نقشه راه مشخصی ارائه نشده است،  تصریح کرد: در بخش آمایش صنعتی، علمی یا سرزمینی بررسی درستی صورت نگرفته که بر اساس نیازسنجی تعداد نفرات مشخص برای تحصیل در شاخه های مختلف اعلام و بر این است هدایت صورت بگیرد، حاصل نبود برنامه ریزی و نیازسنجی درست حجم قابل توجه فارغ التحصیلان بیمار است.

آصفری بیان کرد: برای هر منطقه باید بر اساس ظرفیت و پتانسیل هدف گذاری و تخصیص اعتبار صورت بگیرد نه اینکه بر اساس سلیقه تصمیم گیری شود.

وی تاکید کرد: در تمام بخش ها نیاز به بررسی های دقیق وجود دارد که این شامل پذیرش دانشجو در رشته های مختلف نیز می شود، به عنوان نمونه در رشته پزشکی به حد اشباع رسیده این در صورتی که کشور در بخش تولید و صنعت نیاز به نیروی ماهر دارد و پرداختن به آن می تواند چرخ اقتصاد کشور را به جریان اندازد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز مهمترین مسئله برای کشور اقتصاد دانش بنیان است و دانشگاه های صنعتی می توانند در این عرصه نقش محوری و کلیدی ایفا کنند.

آصفری با اشاره به اینکه حدود پنج درصد از معادن کشور مورد استفاده قرار می گیرد، تصریح کرد: امروز معادن را در اختیار افرادی قرار می دهند که مرتبط و کننده مار در این بخش نیستند و متاسفانه امضا بازی ها کشور را متضرر کرده است.

وی با تاکید بر اهمیت پرداختن به علم و تحصیل، گفت: محیط مناسب باید در اختیار دانشگاه قرار بگیرد که دانشجو در شرایط و‌ محیط مناسب تحصیل و مهارت و علم لازم را برای کار و فعالیت به دست آورد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی علم فناوری اراک خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی دانشگاه صنعتی اراک اقتصاد دانش بنیان نماینده مردم اراک جمهوری و پارک معاونت علمی فن آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۴۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان استاد نمونه کشور شد

قاسم محمدی‌نژاد استاد تمام رشته ژنتیک و اصلاح نباتات دانشگاه شهید باهنر کرمان براساس سوابق علمی آموزشی، پژوهشی و فناوری به عنوان استاد نمونه کشوری سال ۱۴۰۲ معرفی شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، در سی و یکمین آئین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشوری، از قاسم محمدی‌نژاد رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان به عنوان استاد نمونه کشور با حضور محمد علی زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران تجلیل شد.

قاسم محمدی‌نژاد استاد تمام رشته ژنتیک و اصلاح نباتات دانشگاه شهید باهنر کرمان است و رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان نیز می‌باشد. 

لازم به ذکر است؛ محمدی نژاد علاوه بر انجام فعالیت‌های علمی و آموزشی، موسس و رئیس پژوهشگاه افضلی پور دانشگاه شهید باهنر، سرپرستی حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه و ریاست شورای مشاوران دانشگاه را نیز برعهده دارد؛ همچنین وی موسس و مدیریت تنها قطب علمی کشور در دانشگاه شهید باهنر را برعهده دارد.

دیگر خبرها

  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان استاد نمونه کشور شد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور
  • رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌: بعد از حمله به اسرائیل دلار تسلیم شد و افزایش نیافت
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر