Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-02@22:09:53 GMT

تولید ماده دورکننده پرندگان مزاحم از واحدهای صنعتی

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۷۰۸۵۸

تولید ماده دورکننده پرندگان مزاحم از واحدهای صنعتی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک از ارائه طرح تولید ماده حاوی فرومون دورکننده کبوترهای مزاحم از واحدهای صنعتی و تصویب آن در شورای اقتصاد دانش‌بنیان این دانشگاه خبر داد.

حمیدرضا مهاجرانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اراک، درباره ارائه طرح تولید ماده حاوی فرومون دورکننده کبوترهای مزاحم از واحدهای صنعتی اظهار کرد: «این طرح شامل ارائه محصولی بیوشیمیایی(فرومون) براساس مبارزه بیولوژیک برای دورکردن پرندگان مستقر در سوله‌های صنعتی و خطوط شبكه برق به‌منظور کاهش خسارت‌های ناشی از حضور آنها در واحدهای صنعتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «فرومون‌ها، مولكول‌های شیمیایی آزادشونده در انسان‌ها، حشرات و سایر حیوانات هستند كه موجب واكنش رفتاری خاص و یا تغییرات هورمونی در جنس مخالف یا جنس مشابه و یا هر دو جنس از همان گونه یا گونه‌های دیگر می‌شود.»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ادامه داد: «در فاز نخست این طرح، نسبت به استخراج و خالص‌سازی فرومون از ترشحات دفعی پرندگان شکارچی (ازجمله عقاب و دلیجه) اقدام خواهد شد و سپس در فاز دوم، تولید بیوشیمیایی فرومون در مقیاس صنعتی صورت خواهد گرفت.»

مهاجرانی با بیان اینکه در فضاهای بسته صنعتی، فضولات کبوترها موجب آسیب‌رساندن به دستگاه‌ها و مواد مرتبط با فرآیند تولید می‌شود، خاطرنشان کرد: «با توجه به آمار نسبتاً بالای قطعی‌های خودكار ناشی از فضولات و نشستن پرندگان بر روی خطوط شبكه برق کشور، چند سال اخیر راهكارهایی مانند استفاده از سازه‌های فلزی و طرح‌های مختلف مانند دفع‌كننده‌های الكترونیكی پرندگان به‌عنوان راهكار پیشگیرانه ارائه شده است كه ازجمله جدیدترین آنها می‌توان به دستگاه اولتراسونیک خورشیدی دفع‌كننده پرنده اشاره کرد که البته این تکنولوژی هزینه‌بر و فاقد صرفه اقتصادی است.»

مزایای طرح

وی تصریح کرد: «در واقع این محصول جایگزین انواع دستگاه‌های دورکننده پرندگان است با این تفاوت که در مقایسه با محصولات نامبرده چند برتری متمایز دارد که امکان استفاده در کارگاه‌های شلوغ و دارای آلودگی صوتی، دارای کاربری بالا در کارگاه‌هایی با ابعاد بزرگ، بدون محدودیت فضا، هزینه اولیه ناچیز، نیاز نداشتن به نیروی انسانی متخصص، راندمان مناسب، گزینش‌پذیری و پایداری محصول از مزایای این محصول در مقایسه با محصولات مشابه است.»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک عنوان کرد: «این طرح در قالب سرمایه‌گذاری مشترک در شورای اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی اراک مورد تصویب قرار گرفته است.»

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: پرندگان شورای اقتصاد دانش بنیان فرومون پرندگان شکارچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۰۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود

استاندار زنجان با بیان اینکه این کارگران هستند که چرخ تولید را می‌چرخانند و شما کارگران افسران جنگ اقتصادی هستید، گفت: موضوعاتی همانند سخت و زیان‌آور بودن باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های ذی‌ربط قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، مراسم روز کارگر شامگاه چهارشنبه در یکی از واحدهای تولیدی استان زنجان با حضور مسئولان استانی برگزار شد.

محسن افشارچی، استاندار زنجان در این مراسم ضمن ادای احترام به مقام کارگر، اظهار داشت: درد کارگران را درد خود می‌دانیم و به‌خاطر همین موضوع دستورات ویژه‌ای را برای پیگیری تایید طبقه‌مندی مشاغل صادر کردم.

وی با بیان اینکه این کارگران هستند که چرخ تولید را می‌چرخانند و شما کارگران افسران جنگ اقتصادی هستید، مطرح کرد: موضوعاتی همانند سخت و زیان‌آور بودن باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های ذی‌ربط قرار گیرد.

استاندار زنجان گفت: با مشکلات کارگران آشنا هستم و در یک هفته اخیر هم در دیدار با کارگران با مشکلات آن‌ها بیشتر آشنا شدم و متأسفانه برخی مشکلاتی که به‌راحتی می‌تواند حل شود به خاطر عدم تدبیر سبب ادامه‌دار بودن مشکل می‌شود.

مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس در این برنامه ضمن تقدیر از زحمات کارگران در راستای تحقق جهش تولید در کشور، گفت: برخی واحدهای تولیدی استان زنجان نیازمند نوسازی هستند تا بهره‌وری آن رشد پیدا کند.

وی با تأکید بر اینکه باید به سمت افزایش صادرات حرکت کنیم، گفت: در همین کشورهای منطقه مشتریان خوبی برای محصولات واحدهای تولیدی استان زنجان وجود دارد که باید از فرصت‌ها استفاده کرد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با اشاره به اینکه ارزآوری باید اولویت نخست واحدهای تولیدی بزرگ استان و کشور باشد، مطرح کرد: با ارزآوری است که وضعیت اقتصاد کشور ارتقا پیدا می‌کند و این ظرفیت را واحدهای تولیدی بزرگ استان زنجان از جمله ایران ترانسفو دارد.

گفتنی است، در این مراسم، سالار عقیلی خواننده کشورمان نیز حضور داشت و چند قطعه موسیقی خود را در جمع کارگران اجرا کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • مزاحم اینترنتی در دام پلیس همدان
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد
  • به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند