Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر کریمی عصر چهارشنبه در مراسم بزرگداشت سی امین سالگرد تأسیس دانشگاه صنعتی اراک اظهار داشت: ظرفیت‌های عظیمی در شهر اراک در حوزه صنعتی و دانش مرتبط با صنعت وجود دارد و قدمت هسته صنعتی این شهر به بیش از نیم قرن پیش می‌رسد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس افزود: قطعاً این ظرفیت‌های گسترده، نیازمند وجود بازوی پرتوان آموزشی است تا مسیر رشد و پیشرفت خود را طی کند و با توجه به پیشینه‌ای که در این زمینه داشته ایم، باید جلوتر از وضعیت کنونی حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با توجه به این حجم نیاز در حوزه صنعتی، فنی و مهندسی در اراک، باید یک دانشگاه جامع صنعتی داشته باشیم و از ظرفیت دیگر دانشگاه‌های استان از جمله دانشگاه تفرش نیز در این راستا بهره گرفته شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس خاطر نشان ساخت: هم اکنون وجود فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار در کشور به یک معضل تبدیل شده و در عین حال در عرصه تولید نیز نیازمند نیروی انسانی حرفه ای و کاردان هستیم که مشکلات جدی به سبب این وضعیت به وجود آمده است.

کریمی تصریح کرد: در بسیاری از حوزه‌های صنعت در کشور، استان مرکزی سرآمد است که از جمله آن می‌توان به صنعت آلومینیوم، صنعت ریلی، صنایع فلزی، نیروگاهی و پتروشیمی و… اشاره کرد و اگر بتوانیم یک دانشگاه صنعتی در استان داشته باشیم که بتواند هم از نظر تأمین نیروی انسانی متخصص و هم از نظر پژوهش و تحقیق، این واحدهای صنعتی را حمایت کند، اقدامات بسیار مطلوب و اثرگذاری در این زمینه می‌توان انجام داد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس ادامه داد: دانشگاه صنعتی اراک به عنوان یک ذخیره و سرمایه ارزشمند علمی در استان مطرح است و می‌طلبد که نقش آفرینی خود را در این عرصه گسترش دهد تا آینده‌ای روشن را برای صنعت و اشتغال استان مرکزی رقم بزنیم.

کد خبر 4639514

منبع: مهر

کلیدواژه: علی اکبر کریمی نمایندگان مجلس دانشگاه صنعتی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۱۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار